鶹Ƶ

Tegels en klinkers voor
terras, oprit en zwembad

Een uitnodigende oprit, een sfeervol terras, een luxueuze zwembadomgeving … Geniet van de buitenlucht en gezellige momenten met vrienden en familie. Van rustiek tot strak, in het ruime aanbod van Stoneline vind je voor elke bouwstijl geschikte tegels en klinkers.

ZOEK EEN PRODUCT

TOEPASSINGEN

鶹Ƶ

Geef je oprit de uitstraling
die hij verdient en kom in stijl thuis.

Terras

Breng de gezelligheid en
sfeer naar buiten. Ontspan, geniet.

Zwembad

Creëer het zwembad van je dromen.
Voor een echt vakantiegevoel.

Een brede waaier aan tegels en toebehoren

Bij Stoneline vind je meer dan 3.000 producten, van klassieke betonklinkers en Elegance gegoten beton tot natuursteen en keramische tegels. Ook voor een correcte plaatsing en goed onderhoud vind je de meest kwaliteitsvolle toebehoren en producten, steeds met een duurzame knipoog.

Duurzaamheid voorop

Bij elke bedrijfsbeslissing die we nemen, staan we stil bij de impact ervan op het milieu en de samenleving. Zo ontstond ons eigen ethisch keurmerk Fairstone® voor natuursteen. De natuursteenproducten met dit label worden ontgonnen en geproduceerd volgens duidelijk afgelijnde ethische waarden waar wij ons voor inzetten.

De Nederlandse en Vlaamse natuursteensector, waaronder Stoneline NV, hebben in 2019 samen met de Nederlandse en Vlaamse Overheid, ngo’s en vakbonden afspraken gemaakt voor een meer verantwoorde productie en inkoop van natuursteen. Het gezamenlijk initiatief wordt “TruStone” genoemd.

Innovatie en kwaliteit

Stoneline ontwikkelt continu nieuwe en betere producten, met de beste grondstoffen die op de markt beschikbaar zijn. Die voortdurende R&D heeft zich vertaald in een bijzonder brede waaier aan bestratingsmaterialen voor opritten, diverse terrastegels en toebehoren als grind, boordstenen, palissades, zwembadboorden en meer. Kwaliteitsvolle afwerking gegarandeerd.

鶹Ƶ

Beton

Een oerdegelijke bestrating, eenvoudig te plaatsen en makkelijk in onderhoud.

Eenvoudige Plaatsing icon

Eenvoudige plaatsing

Slijt- en kleurvast icon

Slijt‐ en kleurvast

Makkelijk in onderhoud icon

Makkelijk in onderhoud

Natuursteen

Dit type steen is uniek
in zijn soort en onmogelijk te evenaren.

Estetische slijtage icon

Esthetische slijtage

Lange levensduur icon

Lange levensduur

Makkelijk in onderhoud icon

Onderhoudsvriendelijk

Keramiek

Met keramische tegels
kan je werkelijke elke richting uit.

Volkeramisch volgekleurd icon

Volkeramisch en volgekleurd

Antislip en Antistatisch icon

Antislip

Kras- en vlekbestendig icon

Kras‐ en vlekbestendig

Onze topproducten

Meer dan 3.000 producten

Ongeëvenaarde kwaliteit

Een hart voor duurzaamheid

Waarom kiezen voor Stoneline?

Stoneline is een internationaal bedrijf, gespecialiseerd in innovatieve bestratingsproducten sinds 1890. In ons kwalitatief, duurzaam aanbod vind je alle tegels en klinkers voor jouw terras, zwembad en oprit. We brengen graag jouw droomproject tot leven.

Download onze gratis catalogus boordevol inspiratie en de mooiste materialen

NIEUWE ARTIKELEN

Marshalls NV wordt Stoneline

Als Belgische vestiging van een Engels beursgenoteerd bedrijf kon Marshalls NV de voorbije decennia al een stevige reputatie opbouwen als producent en distributeur van hoogwaardige bestrating- en tegelproducten. Onder de vleugels van de Marshalls Group bouwden we een mooi klantenbestand op, en daar zijn we het Britse moederhuis uiteraard dankbaar voor.

LEES MEER

3 voordelen van beton

Op zoek naar tegels voor de veranda, het terras of de oprit? Op het internet vind je veel informatie maar is deze wel betrouwbaar. Wij helpen je graag verder door in deze blog 3 voordelen te bespreken van betontegels.

LEES MEER

Laat je inspireren door onze brochures

Graag een overzicht van alle mogelijkheden en inspirerende beelden? Snuister even door onze diverse brochures en vraag die van jou gratis aan. Kom vervolgens gerust langs in onze showroom of bij één van onze lokale verdelers voor advies op maat.

YouTube
Pinterest
LinkedIn