鶹Ƶ

Het volledige
Stoneline gamma:

Elegance gegoten beton en klassieke geperste betonklinkers voor terras en oprit

Ga voor een moderne of net rustieke look met Elegance klinkers in gegoten beton. Deze duurzame stenen zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk en blijven er jaar na jaar hetzelfde uitzien. En ook met betonklinkers, gemaakt van geperst beton, zit je goed. Deze zijn namelijk stevig, dik en helemaal weersbestendig. De verschillende afwerkingen en formaten van zowel gegoten beton als persbeton bieden eindeloze mogelijkheden.

EIGENSCHAPPEN

Makkelijk in onderhoud icon

Onderhoudsvriendelijk

Slijt- en kleurvast icon

Slijt‐ en kleurvast

Eenvoudige Plaatsing icon

Eenvoudige plaatsing

TOEPASSINGEN

鶹Ƶ

Zwembad

Droom weg bij je terras of oprit in Elegance gietbeton

Gegoten betonklinkers zijn het ideale alternatief van wie houdt van natuursteen of een houtlook. Zowel bij hedendaagse architectuur als een landelijke bouwstijl zit je met dit type stenen goed. Het voordeel ten opzichte van echte kasseien? De maatvaste onderkant maakt het plaatsen veel eenvoudiger!

Geperste betonklinkers in alle maten en kleuren

Grijs, antraciet of beige … Naast de standaard kleuren zijn ook rood genuanceerd, blauwgrijs en bruin mogelijk! Deze diversiteit biedt dus ruimte voor leuke, doordachte patronen die je oprit, tuin of terras helemaal tot leven brengen.

Ontdek onze producten
in video

Het ideale alternatief voor de klassieke kasseien

👉 Ontdek de Courtstones

Een klinker in persbeton van onberispelijke kwaliteit

👉 Ontdek de Realta

Weatherpoint is ons wondermiddel bij Stoneline en hét alternatief voor traditionele voegmiddelen
👉 Ontdek de Weatherpoint

Ontdek alle andere video’s op ons !

INSPIRATIE

Origineel uitzicht met groot legcomfort

Combineer het natuurlijke uitzicht van traditionele natuursteen of een houten look met het legcomfort van Elegance gietbeton. Doordat elke steen dezelfde afmetingen heeft, verloopt de plaatsing immers veel sneller. Bovendien krijgt vuil geen kans en zijn de stenen bijzonder goed bestand tegen weersinvloeden en slijtage. Een duurzame oplossing in elk opzicht. Stenen in gegoten beton zijn erg geschikt voor terrassen en opritten. Niet alleen het leg‐, maar ook het loopcomfort is een grote troef. Dit product is bij Stoneline verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren. Zo stel je zelf het terras of de oprit van je dromen samen. Voor een warm thuisgevoel.

Onze topproducten

Creëer samen met ons het tuinproject van je dromen

DOWNLOAD ONZE GRATIS CATALOGUS BOORDEVOL INSPIRATIE EN DE MOOISTE MATERIALEN

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 voordelen van beton

Op zoek naar tegels voor de veranda, het terras of de oprit? Op het internet vind je veel informatie maar is deze wel betrouwbaar. Wij helpen je graag verder door in deze blog 3 voordelen te bespreken van betontegels.

LEES MEER

Ga de landelijke toer op met een oprit in kasseien

Kasseien worden al jarenlang gebruikt voor de aanleg van wegen en terrassen. Maar steeds vaker gaan mensen voor kasseien om hun oprit te bestraten. Zeker voor mensen die fan zijn van een landelijke stijl, zijn kasseien aangeraden. Simpele stenen met een ouderwetse uitstraling, perfect voor liefhebbers van landelijk wonen. Het duurzame materiaal heeft een authentieke look en is bovendien enorm sterk. Waarom je het best kiest voor een kasseien oprit? Lees hier meer over de voordelen en mogelijkheden van kasseien.

LEES MEER

YouTube
Pinterest
LinkedIn